tag:blogger.com,1999:blog-896317440299640455.post9111168091572975561..comments2023-11-24T22:58:15.037+01:00Comments on Ízőrző: Zöld dió befőttJudithttp://www.blogger.com/profile/01773469592857521185noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-896317440299640455.post-4677929272902265092021-07-12T11:13:54.039+02:002021-07-12T11:13:54.039+02:00Nem tudom, mennyi ideig ázott már a dió, de hasonl...Nem tudom, mennyi ideig ázott már a dió, de hasonló helyzetben én most átszurkálnám őket. Teljesen feketék majd akkor lesznek, mikor az ecetes főzés jön, de gondolom, ezt tavaly tapasztaltad is. :) (A lényeg, hogy a keserű íz kijöjjön belőle. Esetleg meg lehetne kóstolni egyet (?) ) Remélem, minden rendben lesz a dióval. Én azt gondolom így látatlanban, hogy nem veszett kárba a munka, ha nem keserű, akkor jó lesz az a dió. Judithttps://www.blogger.com/profile/01773469592857521185noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-896317440299640455.post-25512216149028614732021-07-12T06:55:25.123+02:002021-07-12T06:55:25.123+02:00Szép napot kívánok!
2020-ban tettem el én is és na...Szép napot kívánok!<br />2020-ban tettem el én is és nagyon finom lett!<br />Most is szedtem, de nem szurkaltam, hanem szikevel több helyen átvágtam! Azt tapasztalom nem fekedik meg ! Kárba <br />veszett az eddigi munkám? V. megismegfőzzem és így is jó lesz? Köszönöm a tanácsot! <br /> Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08825223326652181700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-896317440299640455.post-19416170821328441282020-07-11T10:15:03.296+02:002020-07-11T10:15:03.296+02:00A recept elején, a bevezetőben hivatkozott linken ...A recept elején, a bevezetőben hivatkozott linken található recept szerint kell az ecetes főzés, és én is e leírás szerint készítem évek óta. Másképp még nem próbáltam, de, ha más receptek kihagyják, és bevált receptek, akkor biztos működik ecet nélkül is. Én még nem próbáltam másképp.😊Judithttps://www.blogger.com/profile/01773469592857521185noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-896317440299640455.post-89535799027396643372020-07-11T09:22:57.972+02:002020-07-11T09:22:57.972+02:00Szeretném megtudni, hogy szükséges-e az ecetes víz...Szeretném megtudni, hogy szükséges-e az ecetes vízben főzés, más receptekben ezt nem említik?! Köszönöm!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11606487654738687464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-896317440299640455.post-86211632563920917022020-06-24T13:26:02.068+02:002020-06-24T13:26:02.068+02:00Köszönöm a receptet. Megcsinálom.Köszönöm a receptet. Megcsinálom.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10379772027134068413noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-896317440299640455.post-68824038153637697262018-06-27T20:08:40.320+02:002018-06-27T20:08:40.320+02:00Nekem most azik ket hete, szerintem jo lesz ☺️👍Nekem most azik ket hete, szerintem jo lesz ☺️👍Sizohttps://www.blogger.com/profile/00150161632840966735noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-896317440299640455.post-44206926205083060242017-06-17T19:00:45.891+02:002017-06-17T19:00:45.891+02:00Én is áztatom már néhány napja. :) Tavaly nem kész...Én is áztatom már néhány napja. :) Tavaly nem készítettem, csak 2014-ben és 2015-ben (tavaly nem nagyon volt diónk). Nálunk a kislányom (3 éves) szereti a legjobban, a fiam (5 éves) meg sem kóstolta, de azt mondta, nem szereti, a férjem megeszi, de szerintem inkább eszik kovászos uborkát, én szeretem, főleg sült húsokhoz. Judithttps://www.blogger.com/profile/01773469592857521185noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-896317440299640455.post-71115469235767624512017-06-17T10:42:35.203+02:002017-06-17T10:42:35.203+02:00Már áztatok egy adagot 5 literes üvegben, idén kip...Már áztatok egy adagot 5 literes üvegben, idén kipróbálom én is, mert még nem is kóstoltam ilyet :)Vicuskahttps://www.blogger.com/profile/16392627445463771584noreply@blogger.com